OM OSS


Amelias Städ startades av Amela Smriko 2008 med stora drömmar och en vision. Vi jobbar med människor – för människor. Städa åt andra är det finaste man kan göra, man hjälper andra.

2013 blev jag nominerad av Svenskt Näringsliv som den mest företagsamma personen i Jönköpings län. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den bästa servicen i regionen.

 

Det som är speciellt med oss är att vi har stort fokus på effektivitet. Det gör att vi kan erbjuda dig bra service till ett bra pris. Personalen är vald med omsorg. De är skickliga yrkesutövare med både lång erfarenhet och hög servicekänsla. De arbetar effektivt och noggrant.


Vi har genom åren lärt oss att den viktigaste marknadsföringen är nöjda kunder. Då vet vi att vi har gjort ett bra jobb.

Vi strävar alltid efter att förbättra och utveckla oss så att du som kund ska få det bästa alternativet och mest prisvärda städningen i regionen.

VÅR PROCESSBoka tid

1Förberedelser

2Arrangera

3Arbetet klart

4

OMDÖMEN

Anlitade Amelias Städ AB till vårt företag för att fräscha till våra kontors lokaler, väldigt nöjda med resultatet samt en fantastisk personalstyrka de har!

Fredrik Dahlström


VD